Voeding, consulent en programma

De voedingsindustrie is in de loop der jaren enorm veranderd. Diëten of sporten? Superfood of Raw food? Er komen dagelijks nieuwe producten, gerechten en trends op de markt. Waar jaren terug de fastfoodrestaurants als paddenstoelen de grond uit schoten, is tegenwoordig juist gezond eten de hype. Maar wat is gezond eten nu precies?

We worden gebombardeerd met allerlei ‘food’ weetjes, superfoods, exotische producten en nieuwe afvalmethoden. Maar hoe ga je hier nou het beste mee om en hoe kun je dit alles het beste toepassen, zonder dat de gemiddelde maanduitgaven aan boodschappen omhoog schieten?

Met de kennis van Michelle, haar ervaring en diploma voor Voedingsconsulent kan zij je helpen om een goed en gezond gewicht te bereiken. Dit kan zowel hulp zijn met het verliezen van gewicht, als het behouden van je huidige maten, of misschien juist wel wat aankomen. Voor iedereen kan er een op maat gemaakt programma opgesteld worden, precies afgestemd op waar jij behoefte aan hebt. Een op maat gemaakt voedingsschema zal goed te combineren zijn met je huidige werk en leef situatie.