FYSIOTHERAPIE

Heb je problemen met bewegen? Of ervaar je continu pijn en belemmert het je tijdens het dagelijks leven of werk? Zorg dat je op tijd actie onderneemt en erger voorkomt. Met de fysiotherapie van Goldcoast Fysio in Woerden streven we ernaar om je spoedig en professioneel op weg te helpen naar een blessurevrije en actieve levensstijl.

Pijn- en bewegingsvrij door het leven

Onze fysiotherapeuten zijn experts in houding en beweging. Met de kennis en kunde die wij in huis hebben, verhelpen of verminderen we jouw lichamelijke klachten, zodat je weer pijn- en bewegingsvrij door het leven kunt.

ONZE STERKE PUNTEN:

Specialist in beweging

Specialist in beweging

Lopen, staan, springen en bukken. Het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, besef je pas wanneer je ergens last van krijgt. Je lichaam werkt even niet mee. Blijf er niet te lang mee tobben en kom langs bij Goldcoast Fysio. Je kunt hier terecht voor de behandeling van jouw klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen en uiteindelijk weer actief te kunnen bewegen.

Bijbehorende sportzaal

Dankzij ons unieke concept kun je snel weer actief bewegen. Naast fysiotherapie kun je namelijk direct starten met actief bewegen in onze aangrenzende sportzaal. Onder professionele begeleiding en met de juiste apparatuur kun je sneller de draad weer oppakken.

Prettige klantervaring

Met ons gastvrije, behulpzame en goed opgeleide team gaan we iedere dag weer voor een ongeëvenaarde klantervaring. Ons personeel heeft hier de belangrijkste rol in. Wij proberen elkaar continu uit te dagen in het uitbreiden van onze kennis en ambitie. Dit doen we in een gezonde en prettige werkomgeving om uiteindelijk jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Meer weten over fysiotherapie bij Goldcoast in Woerden?
Kom langs of maak online een afspraak!

5/5

Topfysio! Terechtgekomen bij Goldcoast met knieblessure na val met motocross. Snel en goed geholpen en inmiddels fitter en sterker dan ooit.
Sjoerd Schippers