Fysio Fitness

Fysio Fitness in omgeving Woerden, ook wel medische fitness genoemd, is een manier van trainen om jouw algemene conditie en spierkracht te verbeteren. Al dan niet tijdens of na een periode van lichamelijke klachten. Je traint altijd onder deskundige begeleiding. Onze goed opgeleide fysiotherapeuten stemmen de training af op jouw persoonlijke doel(en). Uiteraard houden we tijdens de Fysio Fitness ook rekening met jouw lichamelijke conditie. 

Trainen op je eigen niveau

Speciaal voor de wat ouderen onder ons worden er Fysio Fitness lessen aangeboden. Iedereen kan hier lekker op zijn of haar eigen niveau aan de slag. Dankzij de juiste begeleiding en sportprogramma’s is er voor ieder individu voldoende uitdaging. De personal trainers binnen Goldcoast Fitness letten zeer nauwkeurig op de juiste houding en techniek. Zo voorkomen we onnodige blessures.

ONZE STERKE PUNTEN:

Mogelijke trainingsdoelen:

• Ter voorkoming of vermindering van lichamelijke klachten
• Het verbeteren van je algemene fitheid
• Het verhogen van de belastbaarheid van de rug/ schouders/ knieën/ etc.

Sterker door Fysio Fitness

Door Fysio Fitness wordt je lichaam sterker waardoor dagelijkse bezigheden (werk, huishouden, sport en hobby’s) gemakkelijker uit te voeren zijn. Fysio Fitness is bovendien een heerlijke manier om te ontspannen, lekkerder in je vel te zitten en nieuwe contacten te maken.

individuele resultaten meten

Power and Strength

Het voorkomen van spiermassaverlies is essentieel voor oudere mensen. Niet alleen voor het behouden van de fysieke activiteit maar ook voor het direct behouden van spiermassa en -functie.

Daarnaast heeft krachttraining bij ouderen een directe, positieve invloed op allerlei verschillende aandoeningen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Artritis
  • Osteoporose
  • Diabetes
  • Hart- en vaatziekten

Tevens laat krachttraining een verbetering zien op de coördinatie, balans en het verminderd de risico op een val.

Tijden en kosten voor Fysio Fitness

Voor slecht 45 euro per maand kun je op maandag, dinsdag woensdag, donderdag en vrijdag om 10:00 en 11:00 uur meedoen met de Fysio Fitness lessen. Dit is inclusief koffie en thee. Zo leer je gelijk je medesporters beter kennen en wordt er ook aan het sociale aspect gedacht. Super gezellig en heerlijk sportief; welkom bij Goldcoast Fitness.

Meer weten over fysio fitness in Woerden?
Kom langs of maak online een afspraak!

5/5

Na klachten aan de knie die mijn vorige fysio niet kon verhelpen eens bij GoldCoast geprobeerd. Frisse benadering, snelle service en de knie gaat al stukken beter. De Personal training helpt daar ook erg bij in het herstel.
Tomas Planken