BEDRIJFSFITNESS

Zoek jij een fitness studio voor bedrijfsfitness in Woerden? Speciaal voor bedrijven heeft Goldcoast Fysio vanuit fysiotherapeutisch oogpunt een intensief groepstrainingsprogramma opgesteld. Dit programma bestaat uit High Intensity Interval Training en krachttraining. Dit programma is speciaal gericht op bedrijven die graag werken met fitte en gezonde medewerkers.

Fittere medewerkers door bedrijfsfitness

Vijf dagen in de week zijn we van 07.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds geopend en op zaterdag en zondag van 08:00 uur tot 11:00 uur. Binnen deze uren bieden wij niet alleen onze particuliere leden de kans om fit te worden, ook is het mogelijk om als bedrijf het personeel de kans te geven fit en gemotiveerd te blijven. Er is een ruim aanbod voor zowel tijdens als na het werk. Met het flexwerken van tegenwoordig een ideale oplossing: excuses zijn verleden tijd!

ONZE STERKE PUNTEN:

Teambuilding door bedrijfsfitness

Goldcoast Fysio denkt graag mee met bedrijven die een sportieve uitdaging zoeken en specifiek willen investeren in teambuilding en fittere werknemers. Samen uitgedaagd worden, samen afzien en samen presteren blijken gouden ingrediënten voor teambuilding. Ook individueel is het mogelijk om te sporten, al geloven wij sterk in teambuilding.

Minder stress en lager ziekteverzuim door bedrijfsfitness

Wie fit is, is gelukkiger, minder snel ziek en beter bestand tegen stress. Dit resulteert uiteindelijk in minder ziekteverzuim en gelukkigere werknemers. Sport kan dan ook positief bijdragen aan de werksfeer binnen een bedrijf. Uiteindelijk heeft dit weer een positief resultaat op het zakelijke succes binnen bedrijven. Daar dragen wij als Goldcoast Fysio graag aan bij!

bedrijfslidmaatschap

Bedrijfslidmaatschap

Los van een bedrijfslidmaatschap bieden wij bedrijven ook de mogelijkheid voor een clinic of begeleiding bij een challenge, zoals een obstacle run. Samen streven we naar een zo goed mogelijk resultaat op een verantwoorde manier. Dit doen we door per individu de juiste trainingsdoelen te stellen. Ieder op zijn of haar eigen niveau.

Meer weten over bedrijfsfitness in Woerden?
Kom langs of neem contact met ons op!

5/5

Sporten in relatief kleine groepen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Erg handig en noodzakelijk, want om goede stappen te maken is een goede houding en de juiste techniek essentieel.
Ook wordt er gewerkt aan persoonlijke en haalbare doelen, zodat je op elk gewenst niveau kan meedoen.
Fijn is ook de mogelijkheid tot afwisseling in trainingen, bijvoorbeeld een interval training of een training die meer op kracht is gericht. En ben je de airbike zat? Dan pak je gewoon één van de andere apparaten…
Martijn Edelbroek