SPORTFYSIOTHERAPIE

Op zoek naar sportfysiotherapie in omgeving Woerden? De specialisten van Goldcoast Fysio staan voor je klaar. Of je nu wilt sporten, werken of gewoon pijnvrij wilt zijn; onze sportfysio’s helpen je van blessures af te komen en professioneel te revalideren. Dankzij onze uitgebreide sportzaal kan je onder professionele begeleiding direct aan de slag met de revalidatie.

Blessure, wat nu?

Wij weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn om een blessure op te lopen. Als sporter wil je zo snel mogelijk herstellen en weer fit jouw favoriete sport kunnen beoefenen. Sportfysiotherapie helpt hierbij. Of het nu gaat om schouderklachten of revalidatie na bijvoorbeeld een knieoperatie, de sportfysiotherapeuten van Goldcoast Fysio helpen jou van je klacht af.

ONZE STERKE PUNTEN:

goldcoast sportfysiotherapie

Herstel van je blessure

De meeste klachten waarmee mensen naar de sportfysiotherapeut gaan, zijn blessures aan de knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn.

Sportspecifieke revalidatie

Bij onze sportfysio’s is de revalidatie functioneel en op sport gericht. Hierdoor kun je zo snel mogelijk de trainingen en/of wedstrijden weer hervatten. Na deze evaluatie kan een specifiek behandelplan vastgesteld worden. In dit behandelplan wordt direct rekening gehouden met jouw sportspecifieke achtergrond.

Your way to an active life

Onze fysiotherapeuten vormen de basis van een actieve levensstijl. Onze behandelingen zijn erop gericht om je zo snel mogelijk weer actief mee te kunnen laten doen in het sociale leven. Of dat nu op het werk, thuis, of de sportvereniging is; Your way to an active life starts here.

Meer weten over sportfysiotherapie bij Goldcoast in Woerden?
Kom langs of maak online een afspraak!

5/5

Hamstring blessure opgelopen tijdens het voetballen. GoldCoast Fysio heeft me perfect begeleid met goed oefeningen en ik sta inmiddels weer op het veld!
Jordy Angenent

HIIT Active Training (45 minuten)

Naast Sportfysiotherapie bieden wij ook intensieve trainingen aan genaamd HIIT. Dit staat voor High Intensity Interval Training. Het is een mix van kracht- en conditietraining waarin de hoge intensiteit centraal staat.
Hier vind je meer informatie!