OVER GOLDCOAST

Goldcoast Fysio Woerden helpt jou bij een fitter en gezonder leven. Op professionele en enthousiasmerende wijze werken wij samen stap voor stap naar jouw persoonlijke doel. Onze fysiotherapeuten zijn professionals waar je op kunt vertrouwen. Zorgvuldig, gedreven én betrokken om jouw klacht snel en definitief te verhelpen. Aan onze praktijkruimte zit een fitnessruimte. Zo kunnen wij patiënten op een verantwoorde manier trainen tijdens én na hun blessure. Onze personal trainers zijn er voor een flinke steun in de rug en persoonlijke begeleiding. Kortom: een totaalformule waar fitness en fysiotherapie samenkomen.

Goldcoast Concept

Naast personal group training, bedrijfsfitness, fysio fitness en voedingsadvies kunnen mensen ook bij ons terecht voor fysiotherapie. Zo zorgen wij ervoor dat onze leden sneller en op een verantwoorde manier een sterker en minder blessuregevoelig lichaam creëren.

Dit concept werkt. Ons ledenaantal blijft groeien en er is vraag naar extra fysiotherapeuten om de groei op de juiste manier te kunnen opvangen. Onze fysiotherapeuten vormen de basis voor een actieve levensstijl. Onze behandelplannen zijn erop gericht om iedereen zo snel en goed mogelijk weer actief mee te kunnen laten doen in hun sociale leven.

Goldcoast Missie

Al onze activiteiten zijn erop geënt om mensen sterker, fitter en actiever te maken dan dat zij op dit moment zijn.
Over Goldcoast fysiotherapie Woerden

Goldcoast Visie

Naarmate we ouder worden zijn we steeds minder actief, bewegen we minder op het werk en sporten we minder fanatiek of zelfs helemaal niet. Tijd en financiële middelen vrij maken om het lichaam te trainen, lijkt te verdwijnen in rust. Lichamelijke klachten gaan niet vanzelf over en rust roest.

De trainers en fysiotherapeuten bij Goldcoast in Woerden kunnen met hun kennis en unieke concepten mensen weer blessurevrij en actief maken. Een actief persoon straalt energie en enthousiasme uit waardoor mensen een voorbeeld worden voor hun omgeving. Je zit lekkerder in je vel, straalt dit uit en krijgt het terug.

Ben je klaar om met ons jouw uitdaging aan te gaan?
Maak nu online een afspraak!

5/5

Ongeveer twee jaar geleden kwam ik via een vriend terecht bij Goldcoast fitness. Ik liep al geruime tijd met een vervelende blessure en sporten stond op een laag pitje. Bij Goldcoast maakte ik kennis met Hiit en power hiit trainingen. In kleine groepen trainen waar aandacht was voor mijn blessure maar waar trainen door kon gaan. Parallel aan de training werd mijn blessure behandeld door professionele fysiotherapeuten die tijdens het trainen de voorgang bewaakte. Naast deze professionele begeleiding ervaar ik een fijne sfeer tijdens de lessen. Betrokkenheid, gedrevenheid en enthousiasme, ieder op zijn niveau met zijn eigen doel. Ik ervaar veel afwisseling in de lessen wat er voor zorgt dat geen les het zelfde is. Sinds ik train bij Goldcoast ervaar ik weer plezier tijdens het sporten en levert het mij weer veel energie! Ik kan iedereen Goldcoast fitness aanraden!!
Anja Homburg