fbpx

Deze website gebruikt cookies.
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.

 06-83263949

Goldcoast Fysiotherapie

Goldcoast Fysiotherapie

Your way to an active life!

Nee, het is niet alleen een pakkende slogan, het is de werkelijkheid!

Het geheim van fit en gezonder oud worden!

Fit blijven ongeacht de leeftijd, wie wil dat nu niet? Ouder worden gaat vaak gepaard met fysieke beperkingen en kwetsbaarheid. De afname van spiermassa heeft direct effect op de fysieke gesteldheid, mobiliteit en vitaliteit. Door onder andere krachttraining kan de afname van spiermassa positief beïnvloedt worden. Naast het trainen van uithoudingsvermogen is dit dus een prima aanvulling op de dagelijkse beweging om ervoor te zorgen zo fit mogelijk door het leven te gaan.

De voedingsindustrie is in de loop der jaren enorm veranderd. Diëten of sporten? Superfood of Raw food? Er komen dagelijks nieuwe producten, gerechten en trends op de markt. Waar jaren terug de fastfoodrestaurants als paddenstoelen de grond uit schoten, is tegenwoordig juist gezond eten de hype. Maar wat is gezond eten nu precies?

De knie is opgebouwd uit verschillende structuren: botten, kraakbeen, pezen, banden, spieren, slijmbeurzen en gewrichtskapsel, een hele mond vol!

Personal Group Training, staat voor resultaat. Met maximaal 12 man tegelijk verleg je op je eigen niveau je grenzen. Het doel is om iedere les weer een beter resultaat te boeken en een stijgende lijn te bereiken. Iedere sporter doet dit op zijn eigen niveau, maar in een groep waarin de trainer de individuele doelen helpt te bereiken en blijft motiveren en ondersteunen.