fbpx

Deze website gebruikt cookies.
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.

 06-83263949

Goldcoast Fysiotherapie

Goldcoast Fysiotherapie

Your way to an active life!

Voordelen Sportfysio Woerden

  • Sportspecifieke revalidatie
  • Mogelijkheid om voor of na een operatie te starten
  • Kennis op het gebied van uiteenlopende sporten
  • Alternatief trainen mogelijk
  • Ruime en professionele oefenzaal

Op zoek naar sportfysiotherapie in omgeving Woerden? De specialisten van Goldcoast Fysio staan voor je klaar. Of je nu wilt sporten, werken, of gewoon pijnvrij wilt zijn; onze sportfysio’s helpen je van blessures af te komen en professioneel te revalideren. Dankzij onze uitgebreide sportzaal kan je onder professionele begeleiding direct aan de slag met de revalidatie.

Blessure, wat nu?

Wij weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn om een blessure op te lopen. Als sporter wil je zo snel mogelijk herstellen en weer fit jouw favoriete sport kunnen beoefenen. Sportfysiotherapie helpt hierbij. Of het nu gaat om schouderklachten of revalidatie na bijvoorbeeld een knieoperatie, de sportfysiotherapeuten van Goldcoast Fysio helpen jou van je klacht af.

Herstel van je blessure

De meeste klachten waarmee mensen naar de sportfysiotherapeut gaan, zijn blessures aan de knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn.

Sportspecifieke revalidatie

Bij onze sportfysio’s is de revalidatie functioneel en op sport gericht. Hierdoor kun je zo snel mogelijk de trainingen en/of wedstrijden weer hervatten. Na deze evaluatie kan een specifiek behandelplan vastgesteld worden. In dit behandelplan wordt direct rekening gehouden met jouw sportspecifieke achtergrond.

Your way to an active life

Onze fysiotherapeuten vormen de basis van een actieve levensstijl. Onze behandelingen zijn erop gericht om je zo snel mogelijk weer actief mee te kunnen laten doen in het sociale leven. Of dat nu op het werk, thuis, of de sportvereniging is; Your way to an active life starts here.

Meer weten? Plan direct een afspraak voor sportfysiotherapie

HIIT Active Training (45 minuten)

Naast Sportfysiotherapie bieden wij ook intensieve trainingen aan genaamd HIIT. Dit staat voor High Intensity Interval Training. Het is een mix van kracht en conditie training, waarin de hoge intensiteit centraal staat. Meer weten?
HIIT Active Training (45 minuten)