fbpx

Deze website gebruikt cookies.
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.

 06-83263949

Goldcoast Fysiotherapie

Goldcoast Fysiotherapie

Your way to an active life!

Bij Goldcoast Fysio Woerden kun je terecht voor:

  • Het verminderen van eventuele belemmeringen en pijn
  • Het wegnemen van beperkingen in bewegingen
  • Professionele revalidatie en opbouw van spieren en gewrichten
  • Verbeteren van uithoudingsvermogen, kracht, conditie en lenigheid

Heb je problemen met bewegen? Of ervaar je continu pijn en belemmert het je tijdens het dagelijks leven of werk? Zorg dat je op tijd actie onderneemt en erger voorkomt. Met de fysiotherapie van Goldcoast Fysio streven we ernaar om je spoedig en professioneel op weg te helpen naar een blessurevrije en actieve levensstijl.

Pijn- en bewegingsvrij door het leven

Onze fysiotherapeuten zijn experts in houding en beweging. Met de kennis en kunde die wij in huis hebben verhelpen of verminderen we jouw lichamelijke klachten, zodat je weer pijn- en bewegingsvrij door het leven kunt.

Specialist in beweging

Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, besef je pas als je ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt. Blijf er niet te lang mee tobben en kom langs bij Goldcoast Fysio. Je kunt hier terecht voor de behandeling van jouw klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen en uiteindelijk weer actief te kunnen bewegen.

Bijbehorende sportzaal

Dankzij ons unieke concept kun je snel weer actief bewegen. Naast fysiotherapie kun je namelijk direct starten met actief bewegen in onze aangrenzende sportzaal. Onder professionele begeleiding en met de juiste apparatuur kun je sneller de draad weer oppakken.

Prettige klantervaring

Met ons gastvrije, behulpzame en goed opgeleide team gaan we iedere dag weer voor een ongeëvenaarde klantervaring. Ons personeel heeft hier de belangrijkste rol in. Wij proberen elkaar continu uit te dagen in het uitbreiden van onze kennis en ambitie. Dit doen we in een gezonde en prettige werkomgeving om uiteindelijk jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Meer weten? Plan direct een afspraak voor fysiotherapie