fbpx

Deze website gebruikt cookies.
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.

 06-83263949

Goldcoast Fysiotherapie

Goldcoast Fysiotherapie

Your way to an active life!

Fysio Fitness is speciaal bedoeld voor:

  • Mensen die na een periode van lichamelijke klachten willen voorkomen dat deze klachten opnieuw ontstaan
  • Mensen die na een behandeling door bijvoorbeeld een fysiotherapeut weliswaar weinig tot geen klachten meer hebben, maar zich niet sterk en zeker genoeg voelen om weer te gaan sporten
  • Sporters die tijdens of na een blessure verantwoord willen trainen om zodoende de lichamelijke belastbaarheid te verhogen
  • Mensen die op een verantwoorde wijze hun algemene fitheid willen verbeteren
  • Mensen die als gevolg van een lichamelijke beperking het sporten niet zelfstandig op durven te nemen

 

Fysio Fitness in omgeving Woerden, ook wel medische fitness genoemd, is een manier van trainen om jouw algemene conditie en spierkracht te verbeteren. Al dan niet tijdens of na een periode van lichamelijke klachten. Je traint altijd onder deskundige begeleiding. Onze goed opgeleide fysiotherapeuten stemmen de training af op jouw persoonlijke doel(en). Uiteraard houden we tijdens de Fysio Fitness ook rekening met jouw lichamelijke conditie.

Trainen op je eigen niveau

Bij Goldcoast Fysio creëren we de mogelijkheid om actief te trainen in professioneel verzorgde lessen. Het maakt niet uit of je fysiotherapie hebt gehad, of gewoon lekker wilt trainen. Wij bieden een veilige en vertrouwde omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen naar een actievere en fittere levensstijl.

Mogelijke trainingsdoelen:

  • Ter voorkoming of vermindering van lichamelijke klachten
  • Het verbeteren van je algemene fitheid
  • Het verhogen van de belastbaarheid van de rug/ schouders/ knieën/ etc.

Sterker door Fysio Fitness

Door Fysio Fitness wordt je lichaam sterker waardoor dagelijkse bezigheden (werk, huishouden, sport en hobby's) gemakkelijker uit te voeren zijn. Fysio Fitness is bovendien een heerlijke manier om te ontspannen, lekkerder in je vel te zitten en nieuwe contacten te maken.

Workout met de Polar Club

Tijdens deze workout houden we jouw individuele resultaten goed in de gaten met Polar club, om zodoende de inspanning te meten en de juiste doelen te stellen. De training is toegankelijk voor elk niveau. Je zoekt zelf, in overleg met de trainer, jouw persoonlijke grens op.

Polar Club
De Polar Club is een standaard onderdeel van de HIIT lessen.
Door gebruik te maken van de Polar Club kan je, in overleg met de trainer, jouw trainingen optimaliseren. Dit doen we onder andere door het meten van de hartslag. Aan de hand hiervan stellen we de juiste doelen en kunnen we optimaal en veilig trainen.
Sporters zijn bij ons geen nummertjes, iedereen wordt bij de hand genomen. Je kan je eigen waardes in het systeem zetten en daardoor is de training toegankelijk voor elk niveau.
Polar Club geeft voor ons een duidelijk beeld of je daadwerkelijk fitter wordt en of je tijdens de les het maximale voor jezelf eruit haalt. Train je mee?

Power and Strength

Krachttraining is een belangrijk onderdeel voor een sterker lichaam. Onze Power and Strength workout is perfect voor mensen die fysiek sterker willen worden.

Het Fysio Fitness trainingsprogramma bestaat uit een intakegesprek, een opbouwfase en een eventuele vervolgfase.

Meer weten? Plan direct een afspraak voor Fysio Fitness

Fysio Fitness voor Opa’s en Oma’s

Naast Fysio Fitness bieden wij ook fitness aan voor Opa’s en Oma’s. Op een toegankelijke manier en op je eigen niveau kan je in een gezellige groep mensen heerlijk sporten. Meer weten?
Fysio Fitness voor Opa’s en Oma’s