Goldcoast Fysio

Corona update!

Na de persconferentie van gisteren kunnen we niet anders dan concluderen dat we er een dubbel gevoel bij hebben. Het nieuws van gisteren is – zoals wij dat zeggen – klote voor onze vrienden in de horeca en collega ondernemers die direct worden getroffen door de aangescherpte maatregelen. 

Goldcoast heeft voor nu goed nieuws ontvangen, binnen mogen we gewoon fitness en groepslessen blijven aanbieden zoals we dat deden. Al moeten ook wij even schakelen. 

WAT ZIJN DE AANPASSINGEN VOOR DE GOLDCOAST LESSEN?

De HIIT blijft de HIIT.

De powerHIIT verandert naar WOD en bestaat een work out van ongeveer 30 minuten en 15 minuten specifieke spiergroep training. 

De buddy work out komt te vervallen.

DAARNAAST HEBBEN WIJ WAT AANGEPASTE HUISREGELS.

De voordeur is nu onze ENIGE ingang en het luik onze enige UITGANG.

Wachten voordat de les begint kan in de opgezette tenten buiten, er is geen mogelijkheid meer om binnen te wachten. Houd in de tenten ook voldoende afstand van elkaar.

We vragen een iedereen om niet eerder dan 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn. De looproute is aangegeven en vragen jullie om je hier aan te houden. 

Kom omgekleed naar de sportschool, er is geen mogelijkheid meer om je om te kleden in onze kleedruimtes. Ook vragen wij je om je bidon of drinkfles thuis te vullen.

Er is geen mogelijkheid meer om koffie/ thee te drinken na de training en we vragen jullie dan ook vriendelijk om na de training het terrein te verlaten.

We weten dat dit niet de meest leuke wijzigingen zijn en zagen het liever allemaal anders, maar alleen zo zorgen we er met zijn allen voor dat de besmettingen niet verder oplopen.

Blijf gezond

Sportieve groet Laurens, Freek, Petra en Maykel