fbpx

Deze website gebruikt cookies.
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.

 06-83263949

Goldcoast Fysiotherapie

Goldcoast Fysiotherapie

Your way to an active life!

Waar wij voor staan

 • Resultaat
  Zonder resultaat doen wij ons werk niet goed
 • Kwaliteit
  Van goed opgeleid personeel tot de beste trainingsmaterialen
 • Vooruitgang
  Blijven ontwikkelen in kennis voor het beste resultaat
 • Integriteit
  We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen
 • Persoonlijk
  Wij werken op een persoonlijke en gastvrije manier

Met onze fysiotherapie willen wij je snel en op de juiste manier op weg helpen naar een blessurevrije en actieve levensstijl. Met ons gastvrije, behulpzame en goed opgeleide team streven we naar een ongeëvenaarde klantervaring.

2017
Maykel Deerenberg is in 2017 begonnen als zelfstandig fysiotherapeut. Zijn streven is mensen op professionele wijze te helpen bij het voorkomen en herstellen van blessures. Zo snel mogelijk pijnvrij zijn en weer actief kunnen deelnemen in het sociale leven.

2018
Na een succesvolle start is al snel besloten om aan de praktijkruimte voor fysiotherapie een functionele trainingsstudio te bouwen waar onder begeleiding getraind kan worden. Dit zorgt ervoor dat patiënten, na en tijdens hun behandeling, onder begeleiding kunnen trainen. Het doel is om sneller en op een verantwoorde manier een sterker en minder blessuregevoelig lichaam te creëren. Uiteindelijk is in 2018 het Goldcoast Fitness concept ontwikkeld; een totaalformule om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

2019
Dit jaar laat zien dat het concept werkt. Het ledenaantal groeit en er is vraag naar extra fysiotherapeuten om de groei op de juiste manier te kunnen opvangen.
Big-nummer: 9918698204

Actieve levensstijl

Onze fysiotherapeuten vormen de basis voor een actieve levensstijl. Onze behandelplannen zijn erop gericht om iedereen zo snel en goed mogelijk weer actief mee te kunnen laten doen in hun sociale leven.

The Goldcoast Mission

Al onze activiteiten zijn erop geënt om mensen sterker, fitter en actiever te maken dan dat ze op dit moment zijn.

The Goldcoast Vission

Naarmate we ouder worden zijn we steeds minder actief, bewegen minder op het werk en sporten minder fanatiek of helemaal niet meer. Tijd en financiële middelen vrij maken om het lichaam te trainen lijkt te verdwijnen in rust. Lichamelijke klachten gaan niet vanzelf over en rust roest. Wij kunnen met onze kennis en unieke concepten de mensen weer blessurevrij en actief maken. Een actief persoon straalt energie en enthousiasme uit waardoor mensen een voorbeeld worden voor hun omgeving.