fbpx

Deze website gebruikt cookies.
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.

 06-83263949

Goldcoast Fysiotherapie

Goldcoast Fysiotherapie

Your way to an active life!

Onze sterke punten

  • ALLES ONDER 1 DAK
    Fysiotherapie behandelingen, trainingen en actieve groepslessen. Altijd direct contact met de experts voor het beste resultaat.
  • GEKWALIFICEERD PERSONEEL
    Al onze trainers zijn expert binnen hun eigen trainingsmethoden, waardoor wij jou de beste resultaten kunnen garanderen.
  • ONDERSTEUND DOOR WETENSCHAP
    De meetapparatuur van Polar Club in combinatie met de HIIT workouts zorgen voor het best meetbare resultaat.

Fitness voor bedrijven

Goldcoast Fitness en Goldcoast Fysio dragen bij aan fittere en beter presterende werknemers!

Speciaal voor bedrijven hebben we vanuit fysiotherapeutisch oogpunt een intensief groepstrainingsprogramma opgesteld. Binnen de groep is het voor iedereen mogelijk om op zijn of haar eigen niveau te trainen. Dit programma bestaat uit High Intensity Interval Training (HIIT) en krachttraining.

Fittere medewerkers

Vijf dagen in de week zijn we geopend van 07.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds en op zaterdag en zondag van 08:00 tot 11:00. Binnen deze uren bieden wij niet alleen onze particuliere leden de kans om fit te worden én blijven, ook is het mogelijk om als bedrijf het personeel de kans geven fit en gemotiveerd te blijven!

Teambuilding

Goldcoast denkt graag mee met bedrijven die een sportieve uitdaging zoeken en die specifiek willen investeren in teambuilding en fittere werknemers. Samen uitgedaagd worden, samen afzien en samen presteren blijken gouden ingrediënten voor teambuilding. Wie fit is, is gelukkiger en beter bestand tegen stress en ziektes. Dit resulteert uiteindelijk in minder verzuim en gelukkigere werknemers. Sport kan dan ook positief bijdragen aan de werksfeer binnen een bedrijf en uiteindelijk ook aan zakelijk succes!

Los van een bedrijfslidmaatschap bieden wij bedrijven ook de mogelijkheid voor een clinic of  begeleiding bij een challenge, zoals een obstacle run.

Meer weten? Plan direct een afspraak bij Goldcoast Fitness